Undervisning og workshops

Undervisning & workshops

Kundalini Yoga: The Yoga of Awareness


I Kundalini Yoga er udgangspunktet DIG og det er derfor en yogaform som langt de fleste kan være med til.


Din fornemmeste læring, er opmærksomheden på dig selv - dine begrænsninger, dine evner, dine følelser og reaktioner og den største udfordring kan måske netop være, at det er helt okay at være dig med dét du nu kan og at den eneste konkurrent du har ER DIG SELV!

 

Kundalini Yoga er også kendt som transformationens yoga - for selv om resultaterne er meget individuelle vil både dit hormonsystem, dit nervesystem, dit humør og din livsenergi stimuleres og afbalanceres - og der findes ingen "reset" eller "delete" knap...

 

De fysiske øvelser er nøje sammensat i en kriya, hvor der arbejdes med specifikke områder af kroppen - og der anvendes meditation, mantraer og åndedræts teknikker i utallige kombinationer, som altsammen er værktøjer til fordybelse og/eller forandring af sider i dig selv.

 

P.t. er der ingen faste hold; men du er meget velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du kan få besked om næste forløb/workshop.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig her

Body*Soul*Flow: Funktionel træning og indre ro


Denne træningsform er en fantastisk kombination mellem fysisk og mental træning - og har sit udgangspunkt i pilates, EFFEKT, kundalini yoga samt Indian Balance.

Det er en effektiv træningsform, der kan være med til at opbygge bevidstheden omkring din krop og kan udføres uafhængig af om du er begynder eller atlet, ung eller ældre.


Øvelserne udføres i et roligt tempo, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem imens tankerne finder ro – og der indledes med åndedrætsøvelser og afsluttes med afspænding.


Den fysiske del af træning rummer både kraft og elegance, da de flydende bevægelser veksler mellem spænding og afspænding, hvilket kombineres med den mentale del

hvor vejrtrækningen spiller en vigtig rolle i at opnå balance i både krop og sjæl - og du vil herigennem kunne opleve en frigivelse af indre energi og glæde.


Har du lyst til at prøve, så kontakt mig for at aftale prøvetime her

Workshops og andet godt:


Med jævne mellemrum tilbyder jeg:


* Yoga forløb eller workshops med fokus på specifikt emne.

* Gong afspænding

* Morgen yoga for de morgenfriske

* Pop-up træning, når vejret og tiden er til det

* Andet


Der bliver løbende afholdt workshops, morgen yoga og andet spændende, så vil du være sikker på ikke at gå glip af et arrangement kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev - og du er også meget velkommen til at kontakte mig her

 

Mindful-training

Banepladsen 2

(den gamle stationsbygning)

5772 Kværndrup, DK

Liv Siri Satya Hellesen

Din certificerede underviser

Mobil: 3162 0020

E-mail: mail@mindful-training.dk

CVR 36575638

Mobilepay 90270