Om mig

“At rejse er at leve……”

er det berømte citat fra H.C. Andersens “Mit livs eventyr”.

Spørger du mig, vil jeg sige at LIVET er et eventyr!

At rejse betyder jo ikke nødvendigvis, at du flytter dig rent fysisk og erobrer kontinenter…
Det kan lige så godt betyde din indre rejse, hvor du flytter på dig selv – på dit livssyn, din levemåde, din selvopfattelse – og på dét at være DIG ♥

Måske du tænker, at det lyder som en overflødig opgave?

Det er det ikke!

Jeg tror på, at du kan opnå en forbedret livskvalitet ved at tage på eventyr i dig selv – både dit sind og din krop byder på små u-opdagede oaser, der ligger gemt i skyggerne af daglige gøremål, ambitioner og hverdagens mentale trængsler.

Så jeg inviterer dig hermed til, at tage med på rejse til dit livs skatkammer – en rejse i krop og sjæl, hvor værktøjer som f.eks. vejrtrækning, meditation og fysisk træning kan hjælpe dig til at finde nye dybder, højder og vinkler på DIT liv.

At turde bevæge sig ud på gyngende grund…… og få en ny vinkel på livet

Det kan lyde som lidt af en påstand –
men min egen erfaring er, at når der er fokus både på fysisk og mentalt velvære, så skabes der optimale rammer for selvudvikling, hvor der i høj grad sættes fokus på dét at være DIG ♥

“At leve” er oftest en konstant bevægelse mellem tilvalg og fravalg, opture og nedture, indlevelse og udlevelse og ikke mindst oplevelse….

Det kan sætte selv den bedste under pres….

Jeg har selv haft diverse markante livsændrende prøvelser – og ved kun alt for godt hvordan det er, at stå midt i et indre/ydre kaos som i dén grad tager al opmærksomhed – også fra ens eget bedste….
Selv måtte jeg igennem både lykkepiller, årelang terapi og diverse alternative behandlinger for at nå frem til at jeg i bund og grund havde brug for at få kontakt med MIG – mit hele selv.

Ingen kan leve deres liv kun i tankerne – ej heller kun i kroppen. Krop og sind er uadskillelige og derfor skal der også sættes ind begge steder, når virkeligheden kradser lidt for meget…..

Og her kan jeg måske hjælpe DIG!

Rent energetisk kan vores system gå i hårdknude – tankespind kan opstå med tilhørende bekymringer, stress, angst og andre psykiske udslag – og kroppen kan begynde at drille med stive led, fordøjelsesproblemer, hovedpine der eskalerer – ja, du kender sikkert selv følelsen af en eller anden form for “stivhed/træghed” i hele systemet….

Ved brug af NADA øreakupunktur, Access Bars, gong-healing, yogisk akupresur, åndedrætsøvelser og fysiske øvelser kan jeg hjælpe med at booste og skabe balance i det energetiske system, som vi alle har og som er forudsætningen for livet.
Vi er alle skabt til at kunne heale os selv – ikke helbrede, for dagen igår kan ingen ændre på – men jeg kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv og skabe bedre betingelser for dagen der kommer.

Lyder det for godt til at være sandt??
Start med en prøvebehandling til kun 250 kr.

Du kan kontakte mig her:

Lidt om mig:

​Mit hjerte banker for dét, at kunne gøre en forskel.
Nogle gange er det de små ændringer i dit livsmønster, der kan blive den store åbenbaring.

Min erfaring er, at uanset hvad du ønsker at forandre, så starter udviklingen i dig selv – og processen kan synes uoverskuelig; men jeg vil gerne hjælpe DIG godt fra start.

* At leve er en livslang rejse *

Og min startede i 1971.

Jeg er med teknisk/matematisk baggrund og var i mange år meget afvisende på alt hvad der ikke kunne bevises.
Igennem årene og hvad de nu har budt af prøvelser, er jeg blevet mere og mere imponeret over, hvor fantastisk en skabning mennesket er.

Både du, jeg og alle andre er helt unikke, men mangler måske lidt hjælp til at komme i kontakt med denne medfødte gave – en ubesværet glæde ved at være den bedste udgave af DIG.

Udover at være elev i Livets skole er jeg:

Certificeret Kundalini Yoga Teacher, Level 1,
samt Kundalini Yoga, Level 2 modul “Lifecycles & Lifestyles”

Kundalini Yoga Therapist modul 4, 5 og 6

Certificeret Indian Balance Instructor, Level 1,2 og 3.

Certificeret EFFEKT-instruktør.

Børneyoga lærer (Yogarollinger)

Fitnessinstruktør.

Gongplayer/Sound worker og internationalt certificeret i Gong terapi

Access Bars Behandler

Diplom i NADA øreakupunktur

Kursus i Meridian massage

Diverse korte kurser ved DGI bl.a. indenfor pilates

– og undervisningserfaring siden 2010