Velvære for krop og sind

Body*Soul*Flow
Funktionel træning og indre ro.

Denne træningsform er en fantastisk kombination mellem fysisk og mental træning – og har sit udgangspunkt i pilates, kundalini yoga, EFFEKT samt Indian Balance. Det er en effektiv træningsform, der kan være med til at opbygge bevidstheden omkring din krop og kan udføres uafhængig af om du er begynder eller atlet, ung eller ældre.

Øvelserne udføres i et roligt tempo, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem imens tankerne finder ro – og der indledes med åndedrætsøvelser og afsluttes med afspænding.

Den fysiske del af træning rummer både kraft og elegance, da de flydende bevægelser veksler mellem spænding og afspænding, hvilket kombineres med den mentale del hvor vejrtrækningen spiller en vigtig rolle i at opnå balance i både krop og sjæl – og du vil herigennem kunne opleve en frigivelse af indre energi og glæde.

Har du lyst til at prøve, så kontakt mig, så vi kan aftale en prøvetime ♥
Det kører ugentlig hold hele året undtaget juli.

Kundalini Yoga
The Yoga of Awareness.

I Kundalini Yoga er udgangspunktet DIG og det er derfor en yogaform som langt de fleste kan være med til. Din fornemmeste læring, er opmærksomheden på dig selv – dine begrænsninger, dine evner, dine følelser og reaktioner og den største udfordring kan måske netop være, at det er helt okay at være dig med dét du nu kan og at den eneste konkurrent du har ER DIG SELV ♥

Kundalini Yoga er også kendt som transformationens yoga – for selv om resultaterne er meget individuelle vil både dit hormonsystem, dit nervesystem, dit humør og din livsenergi stimuleres og afbalanceres – og der findes ingen “reset” eller “delete” knap…

De fysiske øvelser er nøje sammensat i en kriya, hvor der arbejdes med specifikke områder af kroppen – og der anvendes meditation, mantraer og åndedræts teknikker i utallige kombinationer, som alt sammen er værktøjer til fordybelse og/eller forandring af sider i dig selv.

P.t. er der ingen faste hold.
Til gengæld er der med jævne mellemrum både morgenyoga (sadhana) og workshops. Disse bliver kun slået op på facebook eller du kan vælge at få oplysninger tilsendt på mail ved at skrive til mig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig ♥