Spring til indhold

Access Bars Behandling

til dig, der ønsker mere ro, glæde og klarhed.

Har du egentligt tænkt over hvor meget styring både krop og hoved har over hvordan dit liv er?
Jeg er i hvert fald dybt imponeret over, hvor lidt jeg egentlig er ”herre i eget hus” – og oplever ofte hvordan tankerne spiller en stor rolle for både mit fysiske og psykiske velbefindende.

Access Bars er en mental oprydning – for både børn og voksne

Behandlingen består af blide berøringer på 32 forskellige energipunkter på dit hoved – de såkaldte bars.
Du er fuld påklædt under behandlingen og de blide tryk, vil stimulere energien i punkterne, så den kan flyde frit.

Access Bars kan styrke vores evne til bare ”at være”. Vi er alle ”human beings” ikke ”human doings”, men det kan være svært bare ”at være”, i det stressende samfund vi lever i.

https://www.accessconsciousness.com/

Acces Bars behandlingen vil sænke hastigheden på dine hjernebølger, fra de aktive, aktpågivende deltabølger til den meditative alfa-tilstand, hvor kroppens selvhelbredende kræfter aktiveres.
For nogle er Access Bars behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen – og et sådan tiltræng power-nap er ganske almindeligt.

Formålet med Access Bars er at slippe begrænsende overbevisninger/tankegange – og det kan sagtens være tillært i dine barndomsår, da vi først i 6 års alderen får evnen til at skelne.
Ofte er vi bare ikke opmærksomme på at vi kører på autopilot og måske du kan genkende følelsen af, at være fanget i et ”loop” og bare ønsker dig et liv med mere glæde, herlighed og lethed.

Efter en Access Bars-behandling, vil du i værste tilfælde opleve, at du er ligeså afslappet som efter en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv ♥

PRIS: 350 kr. (1 time)

Du kan aftale tid til behandling ved at skrive til mig